Avene diaknel - recensioner

"Diacnel" från Avene Regulerande kräm för hud med akneutbrott. Eliminerar akne, förhindrar ärrbildning, har en bakteriedödande effekt. För tonåringar och vuxna.

Lilja
Kazan

Avene diaknel 21 januari 2012

Jag har använt diacnel i en månad nu. blandade känslor. finnar verkar försvinna, och ibland verkar det som om de inte gör det. Jag vet inte ens vad jag kan förvänta mig. ibland från insidan att de klättrar.. en sådan känsla. Jag är förvirrad av det faktum att efter det finns röda fläckar, vad man ska göra. flickor hur man rengör dem berätta sedan för mig. )))) kanske det är brännskador? och även flickor som hade det utlovade resultatet när?

Elizabeth
Sunny Valley gäst

Avene diaknel 17 januari 2012

Hej, säg mig, kommer det att hjälpa mot pigmentering i nacken? Pigmentering från ett solarium, nästan hälften av nacken är redan täckt med bruna fläckar.

Avene diaknel 4 november 2011

Jag har använt diacneal i tre månader och är väldigt nöjd. Hans allergiker rådde mig och sedan dess bara Aven. Om det inte hjälper dig, försök sedan leta efter problemet i din kropp, du kommer säkert att hitta det. Börja behandla både problemet och ansiktshuden samtidigt, resultatet blir utmärkt. Jag vet själv.

Kommentarer Hjälper recensionen? Ja 2 Nej 1

Avene diaknel 4 november 2011

Vet någon hur en diakneal för tonåringar?

Avene diaknel 4 november 2011

Vet någon hur en diakneal för tonåringar?

Kommentarer Hjälper recensionen? Ja 11 Nej 4

Avene diaknel 4 november 2011

Vet någon hur en diakneal för tonåringar?

Kommentarer Hjälper recensionen? Ja 4 Nej 3

Alyona
Lobnya gäst

Avene diacnel 31 maj 2011

Efter att ha läst bra recensioner om Diaknel rökte jag självklart själv, eftersom min hud är kombination och problematisk på platser. Jag hoppades att jag skulle bli av med finnar i pannan... Jag smet "T-zonen" de första två dagarna på natten, det verkade hjälpa, då började skräck, varje morgon i spegeln ser jag nya små och inte särskilt finnar, redan på hakorna som aldrig i sådana mängder efter två veckors applicering började huden avskalas på hakan och en röd fläck verkade som en brännskada...: (((jag använder också Cleans Cleansing Gel från Aven, Cleans Cleansing Matting Lotion, Cleans Sebum-regulating emulsion colorless, Thermal water, allt annat är helt nöjt för tillfället. De skriver att resultatet dyker upp efter två månaders applicering, så jag sitter och tänker.. om jag vill fortsätta använda Diaknel eller leta efter något annat, jag vill inte gå hela sommaren med akne.... Och jag hoppades så mycket på honom...

Juliet gäst

Avene diaknel 14 november 2009

Kommentarer Hjälper recensionen? Ja 2 Nej 0

Nico gäst

Avene diaknel 6 november 2008

Kommentarer Hjälper recensionen? Ja 1 Nej 1

Kola gäst

Avene diacnel 22 april 2007

Kommentarer Hjälper recensionen? Ja 0 Nej 0

Yulena gäst

Avene diaknel 14 februari 2007

Kommentarer Hjälper recensionen? Ja 1 Nej 0

Yulona gäst

Avene diaknel 6 februari 2007

Kommentarer Hjälper recensionen? Ja 4 Nej 1

Diona gäst

Avene diaknel 20 november 2006

för Sonya.
Diaknel (reglerande utjämningskräm med termiskt vatten)
Innehåller ett komplex av ömsesidigt kompletterande aktiva ingredienser. Eliminerar akne, förhindrar ärrbildning och har också en baktericid. handling. Glykolsyra jämnar ut huden, hjälper till att bekämpa akneutbrott. Applicera en gång om dagen på kvällen på den drabbade huden (efter behov)

I allmänhet är detta en produkt för fet, problemhud med akne. utslag. Tvärtom är min hud torr och känns. men jag är väl bekant med hela utbudet av Aven-produkter. Detta inf. Jag tog från Aven-katalogen. Jag rekommenderar starkt apoteket på Sokol och Belorus. Det finns mycket bra konsulter (från 14 till 20) på vardagar och priserna är inte heller höga

Avène hemsjukvård för vuxna acne: hur man väljer och vad man kan göra?

Att hitta hemvård när du har problemhud och är över 25 år är en utmaning. Våra tre hjältinnor med mild akne väljer Avène Cleanance-produkter med hjälp av en hudläkare och berättar om deras intryck.

Vad är Avène Cleanance?

Avenes linje för problemhud kallas Cleanance - och om du har stött på akne i ditt liv kunde du inte låta bli att höra om det. Hos Avène är hemvård ett viktigt steg i kampen mot akne. Det ska fungera som ett förhindrande av försämring och hudstöd mellan professionella behandlingar.

Sammansättningen av två produkter från linjen har nyligen uppdaterats: den talgreglerande emulsionsreningsexperten och den antiinflammatoriska TriAcneal-experten. Nu finns det inga syror i dem. Och istället för syror - komponenten expressin, en keratolytisk baserad på ett växtextrakt (minskar antalet pormaskar, jämnar ut hudens struktur). Kliniskt visat sig vara effektivare än 6% glykolsyra vid 1% koncentration, men bryter inte hydrolipidskiktet och är lämpligt för känslig hud.

Förutom expressin innehåller båda emulsionerna diolenil (dödar bakterier som framkallar inflammation) och Avene termiskt vatten (minskar irritation). Skillnaden är att TriAcneal Expert innehåller retinaldehyd, som utjämnar och minskar akneärr (därför är det avsett för hud med mogen akne). Och monolaurin tillsattes till Cleanance Expert-emulsionen, som reglerar produktionen av talg. Emulsioner kan kombineras med varandra.

Vem är våra hjältinnor och läkare?

Testdeltagarna den här gången är patienter vid Institute of Plastic Surgery and Cosmetology, främst med den första graden av akne. Alla övervakas av en hudläkare, dermatokosmetolog Galina Viktorovna Sofinskaya. Innan hon arbetade på IPHK var Galina Viktorovna chef för avdelningen för barnkosmetologi i centrum "Beauty Clinic on Arbat" i tjugofem år, hon har mycket erfarenhet av att behandla patienter med akne.

Vilken effekt kan du förvänta dig av aknehem i hemmet?

Vi frågade Galina Viktorovna, vad kan du förvänta dig när du använder hemvård? Hon var ärlig: ”Acne uppträder på grund av att talgkörtelns utsöndring förblir i kanalen och täpper till den (det kan finnas många anledningar till detta: minskad hudimmunitet, stress, gastrit, intag av antibiotika, hormonstörningar etc.) Ingen i världen kan inte grädden rengöra kanalerna i talgkörtlarna. Detta görs genom rengöring, skalning och andra kosmetiska ingrepp. Och hemvård hindrar dem från att täppa igen. Det normaliserar kvaliteten på utsöndringen av talgkörtlarna, stimulerar tillväxten av nya "korrekta" celler och förnyar stratum corneum ".

Vilka är de "rätta" cellerna?

Cellerna i stratum corneum växer vanligtvis till en jämn kubisk form och har en utmärkt metabolism. När du rör dig in i hudens övre lager frigörs innehållet från dem, de blir täta, platta och fäster som pansar för att skydda kroppen. Så ska det vara.

Men låt oss säga att du är stressad. Metabolism störs i celler. De blir ojämna, de växer i fel ordning - som böcker som är utspridda på bordet. Vidhäftningen bryts mellan dem, en ojämn yta med "hål" bildas.

Den första konsekvensen: huden börjar dra av sig ojämnt. När du applicerar grädden blandas skalan på stratum corneum med den. Och du, utan att misstänka något, gnuggar detta "cement" i talgkörtlarnas utsöndringskanaler och täpper till dem. Inflammation visas.

Den andra konsekvensen: smutspartiklar från miljön faller in i "hålen" mellan cellerna. Detta märks av de underliggande cellerna i Langerhans och "säg": "Khan, vänner, måste omedelbart lappas!" En armé av blodceller och antikroppar skickas till problemområdet. I spegeln ser du rodnad.

Vad Avène Cleanance Home Care lovar?

Städa upp cellulär metabolism: normalisera peeling, hydrering, kvalitet och kvantitet av utsöndringar. ”De första ändringarna som deltagarna i experimentet bör se är anpassningen av lättnad, hudstramning och minskning av rodnad. Lite senare kommer problemet med premenstruell inflammation att försvinna, säger Galina Viktorovna.

Våra hjältinnor

Natalia tror inte att hennes problem kan kallas det fruktansvärda ordet akne: ”Ja, jag har enstaka utslag. Men det finns också perioder då huden är helt ren. Samtidigt är det inte fet - snarare en kombinerad, det finns ingen fet glans under dagen. Dessa utslag är mer sannolikt förknippade med hormoncykeln och kan också förekomma under resor och flygningar. Dessutom reagerar huden väldigt mycket på vatten - hårt Moskva-vatten passar mig inte, jag behöver en mjuk ”. Natalia har denna situation sedan tonåren, men det senaste halvåret har inflammation blivit vanligare..

Galina Viktorovna gör en bedömning att Natalia har den första graden av akne. ”Porerna är något utvidgade, men lipidskiktet är svagt: även om Natalya tvättade ansiktet klockan 6, klockan 15, lyser inte huden alls. Talgkörtlarna är inte tillräckligt aktiva och huden exfolierar inte bra på egen hand. Därför kommer hennes hemvårdsprogram att se ut som alternativ näring och peeling, säger hon..

Enligt läkaren behöver du inte tvätta med speciella geler och skum på morgonen. Huden bör ha en vatten-lipidmantel, om på morgonen du tvättar av den börjar den olyckliga dragna talgkörteln snabbt producera en hemlighet. Det blir tjockare än vad det borde och täpper igenom kanalerna mekaniskt.

För tvätt rekommenderar Galina Viktorovna endast micellärt vatten (eller i extrema fall kranvatten infunderat vid rumstemperatur). Avène Cleanance Micellar Water kontrollerar talgproduktionen och behöver inte sköljas. Under dagen ordinerar Galina Viktorovna att rengöra huden 3-5 gånger med micellärt vatten. Det tar bort föroreningar som sätter sig på huden.

Efter att ha torkat av huden på morgonen bör Natalia applicera Cleanance Expert keratoregulerande emulsion (gnugga inte, applicera på handflatorna och tryck dem i ansiktet). Det har antiinflammatoriska och talgreglerande effekter, jämnar ut hudens struktur och lugnar rodnad.

Möten för kvällen: först, rengöring med Avène Cleanance Gel. Ritualen ska se ut så här: du måste blöta en liten svamp, pressa ut en droppe av produkten, skumma och applicera skummet i ansiktet med mjuka rörelser utan att gnugga. Låt stå i några sekunder och skölj med vatten vid rumstemperatur. Det rekommenderas inte att den som flyter från kranen, utan mineral eller åtminstone verklig. Läkaren rekommenderar alla att göra det till en vana att lägga en vacker skål nära diskbänken, fylla den med vatten på morgonen - och tvätta på kvällen.

För det andra: Efter rengöring måste Natalia applicera en av två produkter, varannan varannan dag - TriAcneal Expert-emulsion eller Cleanance Hydra fuktgivande kräm (kompenserar för torkningseffekten av läkemedel för aknebehandling). Galina Viktorovna varnade för att Natalyas hud kan sticka några dagar efter att ha använt TriAcneal Expert, som om hon är irriterad (bara för att nu är hennes hydrolipidskikt försvagat). I det här fallet måste hon ta en paus i 1-2 dagar, men var noga med att fortsätta använda emulsionen..

Närmare början av cykeln borde Natalia ha gjort en rengöring för att förhindra ytterligare ett utslag. Spotbehandling ordinerades för att torka ut inflammation..

Natalias åsikt efter sex veckor:

- När jag testade gav jag upp smink (foundation, pulver) - Jag lämnade bara mascara. Därför var det inga problem att tvätta med micellär flera gånger om dagen. Jag bar precis bomullskuddar och en liten flaska Cleanance Micellar Water med mig hela tiden, liksom en grädde i reserven. Huden var bekväm - micellär ger en känsla av friskhet, den är väldigt mjuk, det finns ingen klibbighet som jag vill tvätta av. Jag tvättade mitt ansikte med Avène Cleanance Gel på kvällarna - som Galina Viktorovna rådde, droppade jag en droppe i min handflata, gnuggade lite för att få ett skum. Jag applicerade inte gelén direkt på mitt ansikte. Positiva intryck - gelén orsakade inte torrhet.

Först hade jag Expert på morgonen, för Hydra-kvällen varannan gång med TriAcneal. Som läkaren förutspådde reagerade huden på TriAcneal med skalning och irritation. Mest av allt gillade jag den fuktgivande lugnande Hydra. Det ser mer ut som en helande kräm, den har en tätare och rikare konsistens; Expert är lättare, jag tror att det passar alla. Vid inflammation hade jag också Cleanance Spot Treatment, en lokal korrigerare, men jag såg ingen effekt av den..

Mitt i testet uppstod fler utslag - precis som läkaren förutspådde. Därför kopplade vi procedurer - jag gick för att städa. Trots denna försämring gillar jag äntligen hudens allmänna tillstånd - den är fuktad, slät, tät, hudfärgen har blivit jämnare. Jag vill fortsätta använda Avene.

Galina Viktorovnas kommentar: ”Natalias hud fungerade bra, ännu bättre än jag förväntade mig. Före experimentet var det tunt, torrt (som om det var stramt), med rodnad och genomskinliga kärl. Vanligtvis tar sådan hud lång tid att återhämta sig. Men Natalya hade en uppenbar förbättring på sex veckor: strukturen planade ut, rodnaden var borta. Huden har blivit tät, hydratiserad, exfolieringsprocessen har återgått till normal. Men denna framgång negerar inte det faktum att Natalia måste gå till kosmetisk rengöring i rätt tid. Om hon gör detta och fortsätter att använda Avène Cleanance hemvård kommer akne gradvis att sluta plåga henne. ".

Ksenia utvecklade, som många, hudproblem i tonåren. Och sedan dess har hon i mer än tio år nu levt med ett litet antal utslag (öppna och stängda) i ansiktet, mestadels knutet till cykeln. Det finns också svarta prickar. Samtidigt anser han inte heller att hans hud är fet: "Huden är ganska kombinerad - T-zonen är normal (det kan ibland lysa), det finns problem på kinderna medan det finns torrhet." Ksenia gick inte till kosmetologer med detta problem tidigare - hon bodde i ett annat land och hade inte möjlighet.

Enligt Galina Viktorovna har Xenia inte hyperkeratos (ett brott mot peeling av stratum corneum), som Natalia. Hon har kombinationshud: pannan, näsan, hakan är normala och det finns hyperfunktion av talgkörtlarna på kinderna (även om det vanligtvis är tvärtom). Talgkörtlarna på kinderna ger en alltför tjock och riklig sekretion. ”Ändå har Ksenia bara det första, ännu inte släppta skedet av akne. I hennes fall krävs en balanserad kost och rätt hemvård, säger läkaren. ”Jag har ett näringsprogram som jag försöker hålla mig till. Faktum är att det viktigaste för mig är att utesluta mat "skräp" - till exempel chips eller sådana feta saker som majonnäs. Om jag börjar äta majonnäs kommer det att bli mer inflammation! ”Säger Ksenia.

Dess syfte: på morgonen att torka av huden med Cleanance Micellar Water (på dagar då du känner dig överlägsen kan du tvätta med en gel men omedelbart återfukta huden med Cleanance Hydra-kräm). Applicera Cleanance Expert talgreglerande emulsion. Under dagen, rengör huden minst 3-5 gånger med micellärt vatten och upprepa emulsionen en gång.

För kvällen: Cleanance Gel och TriAcneal Expert emulsion. Använd Spot Treatment pencil-corrector och applicera en Cleanance Mask endast i kindområdet vart 8-10 dagar.

Ksenias intryck efter sex veckors användning:

- Jag har använt Avène Micellar Water tidigare, jag gillar det. Gruvan var dock från en annan linje, men det visade sig att Cleanance Micellar Water inte är värre. Jag hällde den i en liten flaska och jag hade den alltid med mig. Det fanns inga besvär, inget obehag.

På kvällarna tvättade jag ansiktet med Cleanance Gel - det städar bra, på morgonen stod jag upp utan fet glans.

Även på kvällarna använde jag TriAcneal - huden förnyades väl med den, det övre lagret skalades av, det blev mjukare. Peeling uppträdde - men jag lärde mig bara om det när jag någon gång bestämde mig för att applicera pulver. Jag fortsätter att använda emulsionen nu, jag gillar effekten.

På morgonen och på eftermiddagen använde jag talgreglerande rengöringsexpert. Bra skötsel för dagen - tar bort glans, strukturen är lätt (något mellan en kräm och ett serum), appliceras behagligt, absorberas mycket snabbt.

Jag hade också Cleanance Hydra-kräm vid hudstramning och skalning. Det är sant att sådana problem inte uppstod - men jag försökte det ändå. Det är mer mättat, återfuktande men ger också glans till huden..

Jag ordinerades också en gommage-mask var 8-10 dagar, och jag applicerade den på det här sättet - jag applicerade den på torr hud som en kräm och tvättade bort den efter fem minuter. Då sa läkaren att det är möjligt och ännu mindre ofta, eftersom huden redan har förnyats på grund av TriAcneal, och det är nödvändigt att behandla det, nytt, mer försiktigt.

Och Spot Treatment-penna - hjälpte till att snabbt hantera inflammation, bokstavligen nästa dag avtog den.

Efter sex veckor på Avène Cleanance är huden bekväm, den är mjukare, det finns ingen peeling-åtdragning. Cykelrelaterade utslag finns fortfarande kvar, men det finns färre av dem och med en penna försvinner de snabbare.

Galina Viktorovnas kommentar: ”Och igen är jag glad: Xenia hade irriterad hud med ett stört hydrolipidskikt. Nu är rodnaden borta, epidermismönstret har planat ut (de "korrekta cellerna" har framgångsrikt odlats) och viktigast av allt har en hälsosam satinglans dykt upp. Huden är fuktad, vilket betyder att den inte längre flingar. Peeling täcker inte kanalerna i talgkörtlarna. Hemligheten utsöndras normalt, så problemet med premenstruell inflammation kommer att gå över tiden. ".

Valentina, 27 år gammal

Av alla tre hjältinnor är Valentina den mest skickliga aknekämpen. Hon hade alltid lite problemhud. Men efter en resa till Indien för tre år sedan, där Valentina fick fel vård och fick en ansiktsmassage med oljor, började en förvärring. "Jag fick inte olja alls", säger hon. - Jag fick reda på det senare. Oljepreparat täpper till porerna. Och jag startade ett utslag som förvandlades till abscesser. Jag hade tur att jag kom till Galina Viktorovna! "

Galina Viktorovna ledde patienten i två år för att uppnå ett bestående resultat - och hon lyckades ta henne från det fjärde steget av akne till det första milda. ”Vi gjorde masker, procedurer, elektrokoagulering... Det är bättre att inte ens komma ihåg det. Det tog mycket pengar, jag var till och med tvungen att ta ett lån. Som ett resultat kom vi över den situationen efter Indien. Det finns bara ärr kvar, vi polerar dem - vi gjorde både lasern och skalen. Nu måste jag behålla resultatet - jag behöver vård som inte kommer att leda till sådana förvärringar igen, men som återfuktar huden.

Redan innan hela denna historia behandlade jag akne med hemlagade linjer, som torkade avsevärt - det verkade för mig att om det torkar, så fungerar det. Galina Viktorovna förklarade att detta inte är så, att huden måste hydratiseras ".

Galina Viktorovna säger att nu Valentinas hud är i stabilt gott skick, men hon behöver stödjande vård för att återställa hydrolipidlagret, ta bort fina rynkor och inte provocera "kosmetisk akne" - en situation när blockeringar, komedoner, inflammatoriska elementen.

På morgonen är även tvätt med Cleanance Micellar Water ordinerat. Därefter måste Valentina blanda en droppe Cleanance Hydra-fuktighetskräm med en droppe TriAcneal Expert-emulsion och applicera med mjuka appliceringsrörelser utan att gnugga huden.

Retinol ökar hudens ljuskänslighet, men Galina Viktorovna ordinerade inte en kräm med SPF-faktor, eftersom solen är inaktiv fram till slutet av våren (hon ordinerar inte TriAcneal Expert till patienter på sommaren).

Under dagen kommer Valentina regelbundet att torka av ansiktet med micellärt vatten, upprepa Cleanance Hydra fuktighetskräm och bevattna ansiktet med Avène termiskt vatten var 1-1,5 timmar. "90% av fuktgivare absorberar fukt från luften - och när den inte finns där, tvärtom tvärtom." Läkaren anser att det är korrekt att göra följande: lagra termiskt vatten på skrivbordet, spraya det regelbundet bredvid dig (inte på huden för att inte orsaka motsatt effekt av uttorkning) och utsätta ditt ansikte för vattenmolnet.

Efter en kvällstvätt utsågs TriAcneal Expert. En gång var 8-10 dag kan Valentina använda Cleanance Mask, men som en mask, inte som en skrubba (massera inte huden). För att inte orsaka irritation under de närmaste dagarna - applicera inte emulsion med retinaldehyd, bara Cleanance Hydra fuktgivande lugnande kräm ".

Valentinas intryck efter sex veckor:

- Jag gillade att använda Cleanance Micellar Water - Jag vägrade smink, det var inte ett problem att torka av det flera gånger om dagen (torka av ansiktet på morgonen, sedan vid lunchtid på jobbet, sedan efter sport). Det enda jag läste är att hon tar bort smink från ögonen - men hon tar inte min mascara. Ansiktet på huden är väldigt bekväm med det..

På kvällarna tvättade jag ansiktet med Cleanance Gel, en icke-irriterande produkt som rengör bra.

Av krämerna hade jag Hydra - bara en underbar sak, en fuktkräm som jag kommer att fortsätta använda säkert. Huden ser bra ut med den - hydratiserad, frisk, utan rodnad, medan den har en lätt konsistens och en behaglig lukt. Det kan absorberas på olika sätt - ibland lämnade det en fet glans, men jag torkade ut det med servetter. Men känslan av komfort på huden är sådan att du kan stå ut med det - jag har redan köpt mig ett andra sådant rör.

Från TriAcneal, en kräm med retinaldehyd, hade jag inga biverkningar (peeling, irritation). Kanske för att jag blandade det på morgonen med Hydra, som Galina Viktorovna rådde. Jag planerar att tillämpa det vidare.

Jag kunde använda Cleanance-masken bara en gång var tionde dag - men jag lyckades också komma in i den. Rengöring, appliceras i ett tunt lager, stickar lite. Men utan att byta tål det huden normalt.

Mina porer behöver fortfarande regelbunden rengöring - jag försöker gå till det ungefär var sjätte vecka, då rengörs det inte, men det ser ut som att du inte gjorde något med ditt ansikte. Om du redan har övervunnit din akne, minskat den till ett acceptabelt utseende, finns det inga permanenta abscesser - Avène-linjen ger bra stöd och återför huden till ett hälsosamt och lugnt tillstånd..

Galina Viktorovnas kommentar: ”Uppgiften har uppnåtts - huden har en hälsosam glans, den är elastisk, väl hydratiserad. Mer utsöndring började släppas, vilket innebär att ämnesomsättningen förbättrades. I allmänhet är detta fallet när allt är bra och det är viktigt att inte balansera balansen. För att göra detta bör Valentina fortsätta att använda medicinsk kosmetika för problemhud ".

Tack för din hjälp med att organisera experimentet "Institute of Plastic Surgery and Cosmetology" och Galina Viktorovna Sofinskaya.

Avene Diacneal Hudvårdslotionemulsion och vätska för problemhud - recensioner

Idag vill jag prata om ett botemedel mot problemhud.
Min hud är en kombination, ibland benägen för fet, ibland torr, problematisk och känslig. I allmänhet nyckfull! Därför är det svårt för mig att välja något som passar för ansiktsvård. Ett av de senaste experimenten var Diacneal-grädden från Avene. Jag ville uppnå perfekt ren hud med denna kräm, men inte så att det i perioder, men ständigt (och vem drömmer inte om det ).

Avene Diacneal - Smoothing Cream for Skin with Acne, 30 ml

Beskrivning: Avene Diacneal är en icke-fet, utjämnande emulsion med en mattande effekt. Efter 2 månaders användning av Diacneal blir finnar mycket mindre, spår av dem slätas, hudtonen förbättras och blir mjukare.
Allergivänligt. Icke-komedogen.
Sammansättning:
Bruksanvisning: Applicera Avene Diacneal på kvällen för att göra en ren, torr hud på områden med akne, hudormar och akne-märken. I början av användningen kan en lätt stickande känsla uppstå orsakad av läkemedlets verkan, i detta fall bör intervallen mellan applicering av kräm ökas. Rekommendera inte att använda den under 14 år.

Detaljerad åsikt: Innan jag köpte läste jag många recensioner om denna kräm, både positiv och negativ. Men ändå bestämde jag mig för att prova det själv. Först märkte jag en försämring i huden, utslag uppträdde, jag slutade genast använda. Sedan stötte jag på en video på YouTube där flickan pratade om kampen mot problemhud och nämnde Diacnel från Avene och betonade att hudtillståndet först kan förvärras (det här är ungefär 2 veckor), att detta är hur rengöringsprocessen sker. men sluta inte och kasta detta botemedel, för med långvarig och konstant användning kommer också ett positivt resultat att synas. Så jag återvände till honom igen och började smeta den varje natt på natten. Återigen kom de första två veckorna obehagliga utslag, men sedan började jag märka förbättringar. På tre månader har huden märkbart förbättrats, den har blivit renare, mindre ofta finns det några obehagliga överraskningar. Det varade i tre månader och jag smurade det över hela mitt ansikte (lämnade området runt ögonen), men inte varje kväll, ibland glömde jag bara och missade några dagar.
Produkten är gul, lätt att applicera, ekonomisk, har en specifik lukt, men jag känner det först när jag applicerar grädden och de första minuterna försvinner den. Om det finns några sår, stickar det (men det är acceptabelt).
Min slutsats: grädden rengör porerna perfekt, förhindrar att svarta hudar uppträder och generellt jämnar ut hudfärgen, gör den mjukare. Jag är inte så kritisk, jag kan inte ge råd till dem som verkligen har problem med hud med svår akne. Det verkar för mig på huden med inflammation att det kan irritera, men jag kan ha fel.

Pris: 700 r. (ungefärlig)

Testperiod: 3 månader.

Tack för besöket! Hoppas att min recension hjälper någon.
Katerina

Dela detta

Denna produkt är inte tillgänglig för leverans till din region

tack!

Vi strävar alltid efter det bästa för att glädja våra kunder med de mest gynnsamma priserna..

Med vänliga hälsningar, Wildberry onlinebutik.

Lagt till i väntelistan

Lär dig om antagning

Kommer snart

Sammansättning

Beskrivning

En speciell vård speciellt utformad för problemhud med måttlig akne och för hud med ärr efter akne. Egenskaper: Regulerande utjämningsemulsion Triacneal Expert innehåller patenterade aktiva ingredienser som har en komplex effekt på problemhud med akne: Diolenil är en unik patenterad utveckling av Pierre Fabre Research Center. Riktad selektiv trippelverkan: Begränsar risken för spridning av bakterier (bevisad effektivitet mot P. Acnes-bakterier). Minskar svårighetsgraden av ärr efter akne. Expressin är en aktiv ingrediens med keratolytisk verkan, släpper ut och jämnar ut hudytan. Retinaldehyd - Förhindrar ärr efter akne. Det höga innehållet i Avene Thermal Water ger en lugnande och irriterande effekt.

Information om tekniska egenskaper, leveransset, tillverkningsland och produktens utseende är endast för referens och baseras på den senaste tillgängliga informationen från tillverkaren

tack!

Vi strävar alltid efter det bästa för att glädja våra kunder med de mest gynnsamma priserna..

Avene Triacneal Review



Retinaldehyd (ett vitamin A-derivat) och glykolsyra är mycket aktiva substanser, så tillverkare lägger till dem i hemvårdsprodukter i en lägsta koncentration för att minimera negativa effekter. Oftare finns antingen retinol eller syror i grädden, och så att allt på en gång är en stor framgång och en sällsynthet. Och Avene Triacneal är en liten bit som finns i nästan alla apotek. Glykolsyra ger peeling, eliminerar hudfel och gör det lättare. Retinaldehyd begränsar uppkomsten av nya inflammatoriska element och förhindrar ärrbildning. Det tränger igenom huden och stimulerar kollagenproduktionen med mindre skadliga effekter än retinol och retinsyra.

Det visar sig att Avene Triacneal är lämplig för både ung och mogen hud, vilket ger en anti-aging effekt. Det faktum att han behandlar akne är en trevlig bonus..

Recensioner för denna kräm är indelade i helt motsatta - från entusiastiska till fullständiga avslag. I grund och botten går allt negativt till den täta strukturen hos grädden, dess svårighetsgrad och dåliga absorption. Kanske på fet hud är det - grädden är inte särskilt trevlig om talgkörtlarna arbetar maximalt. Men på torr hud (och det är precis vad jag har, och ju längre in på vintern, desto torrare blir det) känns Avene Triacneal bara som en närande balsam. Det absorberas omedelbart, smörjer inte och är mycket bekvämt. Jag applicerar det på natten, utan några serum eller fuktgivande lotioner, en kräm räcker.

Liksom annan akne-kräm, byggs Triacneals verkan gradvis upp. Inom några veckor läker inflammationer, hudavlastningen släpper ut och nya inflammationer uppträder inte alls eller försvinner snabbt. Huden blir mjukare och det finns inget behov av att maskera brister. I mitt fall tillåter Avene Triacneal mig att försumma grunden och göra med lätt pulver..

Även om jag långt ifrån är tonåring har akne de senaste månaderna skämt bort mitt humör - mitt panna och hårfäste förvandlades till ett slagfält, så snart en subkutan vävnad gick igenom, dykt nya ut. Situationen förbättrades lite på semester, där inflammationerna torkade upp tack vare den aktiva solen, men det var bara ett tag. Därför, när jag kom tillbaka, började jag genast använda tungt artilleri med retinol och ångrar till och med att jag inte har provat denna kräm tidigare. Till skillnad från produkter för fet hud torkar den inte ut, orsakar inte flagning och tolereras mycket väl.

Jag märkte också att huden blev mindre reaktiv, inte svarar på temperaturförändringar, vind och kyla. Det är förmodligen hur Effektios fungerar, vilket reglerar nivån av inflammatoriska medlare och lugnar huden..

Var noga med att använda SPF när du använder produkter med retinol. Retinol orsakar inte hyperpigmentering, men det förstörs och inaktiveras av ultraviolett strålning. Retinol bör också uteslutas under graviditet och planering, eftersom det har en teratogen effekt. Tja, om du är i den lyckliga åldern när akne ännu inte har försvunnit och rynkor har dykt upp - Avene Triacneal är ett utmärkt arbetsmedel..

Koncentration av aktiva ingredienser: 0,1% effekt; retinaldehyd 0,1%; glykolsyra 6%

Sammansättning:
Aqua. Cetylalkohol. Cyklometikon. Polysorbat 60 glykolsyra. Avene termiska källvatten (Avene Aqua). Sd Alkohol 39-C (Alkohol Denat). Polymetilmetakrylat. Natriumhydroxid. Cetearylalkohol. Arginin Hcl Bht. Ceteareth-33. Dimethiconol Fragrance (Parfum). Kaliumsorbat. Röd 33 (Ci 17200). Retinal Undecyl Rhamnoside.

Avene Diacneal ansiktskräm för problemhud

Varumärke:Avene
En typ:Ansiktskräm
Recensioner:nio

Recensioner om ansiktskräm Avene Diacneal för problemhud 9

Det kommer att dra hela byaka ur dig!

Jämnar ut huden, täcker inte porerna

Dyrt, blir inte av med pormaskar

Mycket bra!

Snabb effekt, jämnar ut huden

Erfarenhet av användning + användbara råd

Täpper inte porerna, hjälper till att bibehålla ett bra hudförhållande

Kommer att synligt förbättra problemhuden

Löser upp hudormar på några dagar, läker akne (+ många BILDER)

Jämnar hud, behandlar akne, löser hudormar

Kära, fet som salva

Räddade mitt ansikte.

Snabb effekt, jämnar ut huden, lätt, luktar gott, läker akne

Tar bort begynnande finnar över natten! Super SOS-botemedel!

Mycket effektivt mot inflammation, läker akne, täcker inte porerna, hjälper till att upprätthålla ett gott hudskick

Bra akne grädde.

Mycket effektivt för att bekämpa inflammation, inget beroende

Ansiktet blir rött i några minuter

Bränna! Inte lämplig för tunn och mycket känslig hud. + komposition

Intressant
Rekommenderar Otzovik
hoppsan! Registrering krävs!

Tyvärr, men vissa av funktionerna på vår webbplats är endast tillgängliga för registrerade användare. Förresten tar det bara 15 sekunder.

Diacneal (Aven). AVEN DIACNEAL Regulerande utjämningskräm

Mycket annonserad på apoteket. Har någon använt det? Är det värt att köpa? Skriv ett produktintryck

Shpitsulya, det beror verkligen på vilket resultat du vill uppnå och vilket tillstånd i din hud. Jag berättar om min erfarenhet, kanske kan det hjälpa dig med en lösning. I höst är jag trött på att lida av många subkutan akne och inte bara subkutan inflammation. Efter rengöring i hemmet fick huden allt som jag lyckades rengöra under dagarna 3-4: (((Så jag bestämde mig för att prova Diacneal (Aven). Krämen har en intressant egenskap, även om den brinner den första halvtimmen efter appliceringen, men på morgonen verkar huden vit Gårdagens inflammation är nästan omärklig. Men en sådan effekt på mitt ansikte varade tills jag tvättade mitt ansikte. Även om produkten inte målar mitt ansikte vitt. Med systematisk och långvarig användning har porerna, tyvärr, inte rensat och inte täppt långsammare. Men om din hud inte lider av hormonell eventuella interna problem, kanske detta botemedel hjälper.

AVENE TRIAKNEAL EXPERT REGULERING AV SMOOTHING EMULSION FOR PROBLEM HUD 30ML

AVENE VARMVATTEN (AVENE AQUA), KAPRYL / CAPRIC TRIGLYCERID, ISODODECANE, ISODECYL NEOPENTANOATE, PENTYLENE GLYCOL. PROPYLEN GLYCOL, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, WATER (AQUA), POLYMETYL METHACRYLATE, 1,2-HEXANEDIOL, ALGIN, ARACHYDYL ALCOHOL, ARACHIDYL GLOSOSYL, EDTA, FRAGRANCE (PARFUM), HYDROHENATED POLYSOBUTENE, HYDROXYETYL ACRYLATE / SODIUM ACRYLOYL DIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PAPAINE, PEG-7 TRIMETHYLOLPROPANPOLYPROPAN.

Applicera jämnt i ansiktet på kvällen efter att du har använt Cleansing Cleanser. Applicera på kvällen på en ren, torr hud i ansiktet och nacken. Undvik ögonområdet. Om stickningar förekommer, applicera varannan dag. Under behandlingsperioden rekommenderas att du förkortar soltiden, använd en lämplig solskyddsmedel. Använd inte under graviditet.

TRIAKNEAL EXPERT Regulerande utjämningsemulsion för problemhud

30 ml, förseglad flaska med luftpump - dispenser

30 ml, förseglad flaska med luftpump - dispenser

  • Fördelar
  • Kliniska undersökningar
  • Sammansättning
  • Fördelar
    • - Jämnar ut ytan på huden, kämpar mot åldersrelaterade förändringar.
    • - Minskar svårighetsgraden av inflammation och ärr efter akne.
    • - Fuktar, släter ut huden.

    Recensioner

    Kunder rekommenderar den här produkten till sina vänner..

    Avene Triacneal EXPERT

    Reglerande utjämningskräm för problemhud

    Avene Triacneal EXPERT

    Gratis
    leverans från 1000 ₽

    Leverans hela tiden
    ryska federationens territorium

    Kvalitetssäkring
    Produkter

      Beskrivning

    Avene Triacneal EXPERT

    En speciell vård speciellt utformad för problemhud med måttlig akne och för hud med ärr efter akne. Egenskaper: Regulerande utjämningsemulsion Triacneal Expert innehåller patenterade aktiva ingredienser som har en komplex effekt på problemhud med akne: • Diolenil® * - en unik patenterad utveckling av Pierre Fabre Research Center. Riktad selektiv trippelverkan: - Minskar risken för bakteriell spridning (bevisad effektivitet mot P. Acnes-bakterier) - Eliminerar inflammation - Minskar svårighetsgraden av ärr efter akne. • Expressin® * - en aktiv ingrediens med keratolytisk effekt, minskar svårighetsgraden av inflammatoriska element, släpper ut och släpper ut hudytan. • Retinaldehyd - begränsar uppkomsten av nya inflammatoriska element och förhindrar ärrbildning efter akne. • Det höga innehållet i Avène Thermal Water ger en lugnande och irriterande effekt. * Patenterade detaljerade funktioner

    Avene

    Eau Thermale Avène är det franska märket # 1 på europeiska apotek i kategorin dermakosmetika för vård av känslig hud. Avène termiskt vatten rinner in i hjärtat, vilket har bevisade läkande egenskaper: det återfuktar, mjuknar och lindrar irritation..

    Varumärket skapades på grundval av Pierre Fabre-innehavet, det näst största privata läkemedelsföretaget i Frankrike. Läkemedelsstandarder är kärnan i utvecklingen och tillverkningen av alla märkesprodukter. Och fondernas effektivitet bekräftas av vetenskaplig forskning.

    Varumärkets sortiment innehåller lösningar för alla typer av känslig hud i ansiktet och kroppen:
    - för torr och atopisk hud
    - anti-aging och daglig vård
    - solskydd för vuxna och barn
    - område för hud som är benägen för akne
    - ett sortiment som syftar till att bekämpa hudrodnad etc..

    Idag finns varumärket i 120 länder. I 30 år har konsumenterna litat på det och rekommenderat av ledande experter inom dermatologi, kosmetologi, immunologi och allergologi. Gå till varumärkeskatalogen